Tuesday, January 27, 2009

A Rant: Why I am Cancelling My Subscription to D&D Insider

I am cancelling my subscription to D&D Insider. Why? Well, the final straw for me was my experience today trying to update to the full version of the Character Builder. I downloaded, installed, uninstalled, reinstalled and I STILL cannot get the darn thing to update or to create characters over 3rd level. I'm just fed up. Once they get the darn thing working right (and the Game Table working) I might subscribe again. But for the time being - I AM DONE!! Arrghh...

EDIT: I tried to be a good boy and go through the WotC Help system to report my problem. I followed the link, input my credentials and the following popped up:

A technical error has occurred. Please close your browser and try again

Just great...

10 comments:

Dave The Game said...

Did you uninstall the old version before you started? They're saying most of the installation problems are related to that.

AnthonyRoberson said...

Yep. I sure did. I did an uninstall and deleted old folders and rebooted before I installed again. I think Vista hates me....

thievescant said...

That is a bummer, man. I had a similar problem, but the uninstall - reinstall process worked for me.

I can understand being frustrated, however. But if you can get it installed, it is fairly sweet. Good luck.

rekres said...

So in other words, Microsoft screwed up with Vista and you are blaming Wizards of the Coast?

Anonymous said...

After I uninstalled the old and installed the new version I still had to perform the "update" on the splash screen when you first start the application. Perhaps this will help.

Haaldaar said...

No problems here. It seems a little rash to cancel your membership to what is most likely an environmental problem on your computer. I agree it was pretty dumb of them to program this in .net. But it is working fine for most people.

MJ Harnish said...

It's not you....Vista hates everyone.

Phaezen said...

Maybe a silly question, but it looks like you are downloading the demo. Did you loging to DDI before downloading?

Granger44 said...

I had the same problem the first couple times I tried to update, but the third time was the charm.

I'm getting a lot of graphical artifacts with this first version but that might be because I'm running it on a Mac via Parallels. Will have to see if it works as well on one of my PCs.

AnthonyRoberson said...

Maybe a silly question, but it looks like you are downloading the demo. Did you loging to DDI before downloading?

Not a silly question at all. I am indeed logging into DDI first.